Rămas doar cu câteva zile la dispoziţie până la debutul noului sezon al Ligii 2, Tibor Selymes a programat pentru finalul săptămânii trecute, din dorinţa de a urmări cât mai mulţi jucători în meciuri, două amicale. Vineri, o parte dintre componenţii echipei, cât şi mai mulţi juniori ai clubului, au mers la Baia Mare pentru a disputa un test cu Minerul, o echipă nou-înfiinţaţă, iar sâmbătă au desfăşurat pe propriul stadion un amical cu ACS Comuna Recea.

Pentru meciul cu Minerul, Selymes a preferat să-l lase pe bancă pe antrenorul Mircea Bolba, în timp ce el şi secundul său, Daniel Florea, au privit jucătorii din tribună. Amicalul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

A doua zi, în testul cu echipa de Liga 3 din Recea, Olimpia a alinia o echipă cu jucători care au şanse să fie titulari în startul sezonului, iar rezultatul s-a văzut pe tabelă. Sătmărenii s-au impus cu 2-1 după ce au fost conduşi, însă partida a fost una destul de echilirată, dar sub nivelul eşalonului secund.

Pentru Olimpia au marcat Lusamba, cu o lovitură de cap din 6 metri sub transversală, şi Cristian Munteanu, tot cu capul, de la 7-8 metri. Ciprian Brata a fost autorul centrărilor celor două goluri. Oaspeţii au deschis scorul după doar 13 minute de joc, după o greşeală în lanţ a apărării Şter profitând şi înscriind în poarta goală.

Olimpia cu Minerul Baia Mare: Preda – Palinceac, Chifor, Copaci – Nyikora, Tasic, D. Lukacs, Cr. Costin, Demba – Chitaş, Chrisy. Au mai intrat: Dascălu, Chivari, Nemeş, Hreniuc, Sabău, Lazin, Mizsei.

Olimpia cu ACS Comuna Recea: Fl. Muntean – Duruş, Tamas Szasz, Cr. Munteanu, Brata – R. Rus, Cubaş, Fl. Achim, Ayoub – Ben Khalifa, Lusamba. Au mai evoluat: Dascălu – Hlinca, Miholca, Fl. Mureşan, Villand, V. Pop, Copaci, Cr. Costin, Chrisy.

La finalul săptămânii, în prima etapă din Liga 2, Olimpia Satu Mare are meci la Bucureşti, cu nou-promovata Metaloglobus.

sursa: liga2